Olej z pestek dyni, nieoczyszczony, tłoczony na zimno...
Olej z pestek dyni, nieoczyszczony, tłoczony na zimno 500ml / Ol''VitaSuplement diety Olej z pestek dyni obfituje w zdrowe tłuszcze, kwasy...
Mąka z amarantusa 750g / Soul-Farm Amarantus znany jest pod nazwą szarłat wyniosły (Amaranthus cruentus) - stanowi jedną z najstarszych roślin...
Mąka kokosowa 750g / Soul-Farm Mąka kokosowa ma postać drobnego, białego proszku oraz lekki posmak i aromat kokosa, nie jest jednak słodka. Warto...
Mąka konopna 750g / Soul-Farm Mąka konopna jest pozyskiwana przez zmielenie ziaren konopi siewnej. Stosowanie: mąkę konopną można stosować jako...
Mąka jaglana z Polski 750g / Soul-Farm Mąka jaglana to jedna z najstarszych i najzdrowszych znanych mąk. Jest wytwarzana z zmielonej kaszy...
Mąka gryczana 750g z Polski, Soul-Farm Mąkę gryczaną otrzymuje się poprzez zmielenie nasion gryki. Jest doskonała do wyrobu klusek, naleśników,...
Mąka orkiszowa z Polski, typ 630 biała 750g Orkisz (Triticum spelta) to jedno z najstarszych rodzajów zbóż pszenicznych. Pochodzi z tej samej...
Mąka orkiszowa, typ 1850, odmiana Frankenkorn, pełnoziarnista 750g Orkisz (Triticum spelta) to jedno z najstarszych rodzajów zbóż pszenicznych....
Mąka z samopszy z Polski, do wypieku chleba, 750g Samopsza (Triticum monococcum L.) to jedno z najstarszych uprawianych zbóż, które hodowane jest...
Mąka z płaskurki z Polski, do wypieku chleba, 750g Płaskurka, podobnie jak samopsza należy do prawdawnych odmian pszenicy. Na przestrzeni...
Mąka z ciecierzycy 750g / Soul-Farm Mąka z ziaren cieciorki to świetny wybór dla zastąpienia zwykłej pszennej mąki w kuchni. Mąka z ciecierzycy ma...